Co je Avemar
Avemar je speciální výživa – dietetická potravina pro pacienty s nádorovými onemocněními.
Historie Avemaru v léčbě rakoviny
Albert Szent-Györgyi, nositel Nobelovy ceny za medicínu

Profesor Albert Szent – Györgyi, který působil v Bratislavě v předválečném období, získal Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu za objevy v oblasti metabolických procesů vitamínu C.
Profesor Szent – Györgyi předpokládal, že nedostatek kyseliny askorbové a metoxybenzochinónov souvisejí s rozvojem rakovinového onemocnění.
Zrození Avemaru
Máté Hidvégi a Rita Tömösközi – Farkas na základě zjištění profesora Szent – Györgyi pracují na výrobě CHINONOVOU koncentrátu na přírodní bázi extrakcí z pšeničných klíčků. O 3 roky později (1995) je prokázán pozitivní účinek jejich preparátu při léčbě rakovinových onemocnění bez vedlejších účinků. Avemar si nechali patentovat.

AVEMAR dnes
V průběhu 20 let, více než 200 nezávislých vědeckých týmů z celého světa, prokázaly pozitivní účinky Avemaru při léčbě rakovinového onemocnění a své výsledky publikovali ve vědeckých časopisech.
Kdy se doporučuje užívání Avemaru?
Užívání Avemaru se doporučuje jako doplněk klinické onkologické léčby (operace, radioterapie, chemoterapie, imunoterapie, atd.).
Užívání Avemaru se doporučuje před, během i po ukončení onkologické léčby, nepřetržitě, bez přerušení. Avemar lze užívat v kterékoli fázi nádorových onemocnění.
Po operaci lze začít s užíváním Avemaru, pokud je pacient schopen přijímat potravu alespoň 4 dny bez obtíží ústy.

Kdy lze začít s užíváním Avemaru?

Co je třeba vědět před zahájením užívání?
Jak se Avemar užívá?
